Posted in: Blog

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Welke vloertegels moet ik kiezen voor mijn boerderij?

Het schoonmaken van de Dé webshop voor bijzondere Retro Tegels Anno Nu van uw boerderij kan erg moeilijk zijn, vooral als u op een boerderij woont. Dit komt omdat er niets te vergelijken is met de combinatie van natuurlijke en synthetische vezels in modder en mest. De beste manier om uw boerderijtegels schoon te maken, is door een mengsel van steenzout, cement en organische mest te combineren.

welke vloertegels moet ik kiezen

Als je je tegels effectief wilt reinigen, heb je een emmer nodig met genoeg water om een hele koe te laten drinken. Voor het reinigingsproces heb je ook een doek, een borstel, een tuinslang en een emmer vol biologisch schoonmaakmiddel nodig. Laten we eerst eens praten over de reinigingsoplossing. Reinigingsproducten op basis van steenzout en cement zijn effectief voor boerderijvloeren. U kunt ook gewone wasmiddelen gebruiken, zolang deze geen reinigingsmiddelen bevatten die uw tegeloppervlak mogelijk kunnen beschadigen.

Om de reinigingskracht van uw reinigingsoplossing te vergroten, kunt u ze door elkaar mengen. Breng vervolgens de reinigingsoplossing aan op het tegeloppervlak en schrob de tegels voorzichtig totdat ze helemaal schoon zijn. Zorg ervoor dat u nooit te hard schrobt, want de voeglijnen zijn erg gevoelig voor scherpe krassen. Spoel ten slotte de tegel af met warm water. Herhaal de reinigingsprocedure totdat al het vuil en stof is verwijderd.

Zoek meer informatie op: https://www.retrotegels.nl/

Back to Top