ripple kopen
Posted in: Altcoins

Koop rimpel voor nieuwkomers

Bitcoinmeester.nl  Voor degenen die net hebben gehoord over CRipple of gedistribueerde grootboektechnologie, het lijdt geen twijfel dat u zich waarschijnlijk afvraagt hoe u het kunt kopen en erin kunt investeren.

Om te beginnen, als u niet weet wat rimpel is, laat ons het dan uitleggen. ripple is een protocol waarmee twee of meer partijen onderling geld kunnen overmaken zonder dat een derde partij voor de details zorgt. Dit gebeurt via internet of andere gedistribueerde netwerken met behulp van digitale activa, zoals creditcards of elektronisch geld, in plaats van traditionele valuta.

Er zijn veel manieren waarop u Ripple en andere digitale activa kunt kopen met het Ripple-protocol, maar de eenvoudigste manier is door een account te openen op een online marktplaats.

U moet een speciaal account openen voordat u XRP op de meeste marktplaatsen kunt kopen.

U moet ook een rimpelportefeuille opzetten om uw XRP vast te houden voor het geval de geselecteerde markt er geen native voor hun systeem biedt.

Wanneer u op zoek bent naar een online broker om XRipple te kopen, houd er dan rekening mee dat u er een wilt zoeken met een lage minimale investering. Gewoonlijk is de minimale investering vijf procent van de totale waarde van uw account. Sommige online makelaars hebben echter mogelijk minder nodig of kunnen u misschien zelfs geen minimale investeringsvereisten bieden. Bekijk hun algemene voorwaarden om te zien of ze een minimale investeringsvereiste hebben. Als u met een marktplaats als eToro werkt, zijn hun beleid en voorwaarden erg transparant en kunnen hun FAQ’s (veelgestelde vragen) u veel helpen bij het bepalen met welk platform ze zullen werken. De meeste mensen geven de voorkeur aan eToro vanwege zijn reputatie als een veilige plek om zaken te doen, dus het is niet verwonderlijk dat ze het voor nieuwkomers gemakkelijk maken om aan de slag te gaan.

Nadat u een online broker heeft gekozen om CRipple te kopen, kunt u uw gewenste indexportefeuille selecteren.

Het is mogelijk om er meer dan één te kiezen, maar je hebt maar een handjevol nodig om te beginnen. Hoe kleiner uw aanvankelijke lijst met keuzes, hoe groter uw kansen om een succesvol paar valuta’s te vinden. Als u bijvoorbeeld vijf valuta’s wilt vinden om aan XRipple te koppelen, moet u vijf verschillende cryptosurfen vinden. Een lijst van deze omvang zou heel lang duren om samen te stellen.

Als je eenmaal je paren hebt gekozen, moet je een goede makelaar vinden om ze mee te paren. Er zijn een paar opmerkelijke forex-makelaars die gespecialiseerd zijn in digitale valuta, zoals XRipple. Deze makelaars hebben doorgaans een goed ontwikkeld platform met gebruiksvriendelijke navigatie, waardoor het voor beginners eenvoudig wordt om bekwaam te worden in het beheren van hun accounts. Ze hebben ook vaak een klantenservice die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is.

Als u heeft besloten om met een makelaar in zee te gaan, wilt u een geschikt handelsplatform voor digitale valuta vinden om uw beleggingen te beheren. Enkele populaire platforms zijn Metatrader en TradeStation. Deze twee platforms behoren tot de meest populaire ter wereld en zijn beide gratis te downloaden en te gebruiken. Dus als u een beginner bent in de handel in digitale activa, of als u gewoon een probleemloze plek wilt om uw geld te investeren, dan is het kiezen van een online makelaardij zoals eToro of eTrade een geweldige eerste stap.

Ripple kopen met iDEAL  bij   Bitcoin Meester

Back to Top