Posted in: Blog

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Veel mensen willen weten hoe ik een ketogeen dieet gebruik? Het is niet echt rocket science, maar het is ook niet zo eenvoudig als je misschien denkt. U moet enige discipline hebben om een ketogeen dieet te volgen en ervoor te zorgen dat het werkt voor uw doelstellingen voor gewichtsverlies. Het woord 'ketogeen' betekent dat uw lichaam vet kan verbranden terwijl het zich voedt met eiwitten, dit dieet bestaat al vele jaren en er zijn veel boeken en websites met recensies erover, evenals getuigenissen van duizenden mensen die gebruik hebben gemaakt van het met succes.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Ketonen worden aangemaakt wanneer de hersenen uw lichaam vertellen om te stoppen met het verbranden van vet voor energie. Dit komt doordat de ketonen die je lichaam aanmaakt je een vol gevoel geven HetKetogeendieet.nl. U kunt uren zonder eten doorgaan, maar als u niets eet, blijft uw lichaam ketonen produceren om uw honger te stillen. Als je niet genoeg voedsel binnenkrijgt, zal je aankomen, want hoe meer brandstof (vet) je in je lichaam opneemt, hoe meer je nodig hebt om te groeien. Ketonen zijn buitengewoon gezond en hebben geen andere bijwerkingen dan lichte misselijkheid na het eten.

Met een ketogeen dieet kun je eten wat je wilt, zolang je de ketonen maar binnen laat komen. Je moet altijd weten wat je binnenkrijgt, want er zijn bepaalde vitamines en supplementen die moeten worden ingenomen om ervoor te zorgen dat ze werken. . Ik ontdekte dat vitamine B12 en magnesium een geweldige aanvulling voor mij waren. Ik kon ook een grote pizza eten met de Skinny Dog Pizza, wat mijn favoriet is! Ik zou dit dieet ten zeerste aanbevelen aan iedereen die probeert af te vallen en gezond te blijven.

Meer informatie op: https://hetketogeendieet.nl/

Back to Top