bitcoins
Posted in: Blog

Hoe Bitcoins met Bancontact te kopen

┬áBitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester Als je gehoord hebt hoe je Bitcoins met creditcard kunt kopen, vraag je je waarschijnlijk af wat zo speciaal is aan deze methode om digitale valuta te kopen. Eigenlijk is het unieke kenmerk van het gebruik van een creditcard dat u het kunt gebruiken om online aankopen te doen, evenals in andere winkels en industrie├źn. Daarom kunt u Bitcoins kopen en deze van uw creditcard overbrengen naar een portemonnee of online account. Het volgende is meer informatie over hoe dit te doen.

Wanneer u wat bitcoins wilt kopen met een bankoverschrijving of een bankpas, moet u eerst aanmelden voor een account. In de meeste gevallen kunt u dit online doen. U kunt kiezen tussen een handvol diensten, zoals Mt. Gox, fx yard of chitika.

Als u onbekend bent met deze services, zijn ze in feite websites waarmee u geld tussen accounts kunt overbrengen, of ze nu zijn of niet.

Nadat u zich hebt aangemeld, moet u een Bancontact-account maken. Hier gebruikt u uw creditcard of uw bankpas om een aanbetaling in uw account aan te nemen door op de aangeboden link te klikken. Terwijl u dit doet, genereert u ook een aantal kleine stortingen aan uw account. Als u meer wilt weten over het kopen van bitcoins met een bankoverschrijving of een bankpas, kunt u verwijzen naar de handleiding die bij de service wordt geleverd. Het proces gebeurt zelfs 12 uur wachten zolang u met een provider werkt waarmee u vele kleine stortingen indien nodig kunt plaatsen.

Het zal je slechts een paar minuten brengen om te leren hoe dit te doen.

Nadat u dit hebt gedaan en een account hebt geopend, is de volgende stap om te beslissen met welk bedrijf waarmee u wilt werken voor uw bitcoins-uitwisseling. Er zijn een paar verschillende bedrijven waarmee je met ze kunt werken, maar de meest populaire zijn bitpond, bitquentie en bancontact. Al deze bedrijven kunnen geld van het ene account naar het andere overbrengen, wat betekent dat u gemakkelijk tussen valuta kunt ruilen. Zelfs als u niet weet hoe u Bitcoins met een bankoverschrijving kunt kopen, kunt u deze services gebruiken om het proces te leren.

Het andere dat u wilt weten over hoe Bitcoins te kopen is de verschillende manieren waarop deze diensten u in rekening brengen om uw transacties te maken. Misschien vind je dat sommige plaatsen je een heel weinig vergoeding in rekening brengen, terwijl anderen je nodig hebben om een veel groter bedrag te betalen. De kleinere vergoeding is meestal vereist om ervoor te zorgen dat hun systeem goed voor u zal werken, en de grotere hoeveelheden geld kunnen worden in rekening gebracht om te helpen bij het maken van het koopproces van Bitcoins sneller.

Als u weet hoe u Bitcoins kunt kopen met behulp van een Bancontact- of Bitpond-account, kunt u ze vervolgens in Amerikaanse dollars wisselen bij een van de vele online of offline-uitwisselingen. Het is belangrijk op te merken dat er niet veel online uitwisselingen zijn die u dit zullen laten doen zonder u een vergoeding op te laden, maar degenen die meestal slechts een klein percentage zullen nemen van wat u anders zou hebben uitgegeven. Nadat u uw BTC in Amerikaanse dollars hebt geconverteerd met behulp van een van deze services, kunt u dan het geld dat u via bankdraad hebt ontvangen en gebruikt om goederen en diensten in de Verenigde Staten te kopen.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester

Back to Top